Osmaniye Samet Aybaba Spor Lisesi

WEB https://osmaniyesametaybabasporlisesi.meb.k12.tr
Adres : FAKIUŞAĞI MAH. 45102 SK. SAMET AYBABA SPOR LİSESİ NO 4P İÇ KAPI NO 101 MERKEZ / OSMANİYE
VİZYON : Öğrencilerimizi, sporda olduğu kadar toplumsal ve ahlaki yönden kıymeti yüksek sporcular olarak yetiştirip aynı zamanda okulumuzu sportif alanda uluslararası rekabete hazır hale getirerek sporcularımıza bu alanda yüksek kariyerli gelecek hazırlamak.
MİSYON : 1. Öğrencilerimizin devleti ve milletine bağlı, vatanını ve bayrağını seven gelenek, görenek ve ahlaki değerleri önemseyen bireyler olmaları için gayret etmek. 2. Öğrencilerimizi yetenek ve ilgileri doğrultusunda geliştirirken onlara akademik vizyon kazandıracak çalışmalar içinde yer almalarına imkan sunmak. 3. Toplam kalite yönetimi anlayışıyla tüm okul paydaşlarının eşgüdümlü şekilde çalışmalarını sağlayarak okulumuzda aidiyet duygusunu geliştirip geleceğe sağlam temeller atmak. 4. Yaşam boyu spor anlayışıyla mutlu ve sağlıklı nesiller yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Isınma : Doğal Gaz
Pansiyon : Var Erkek ve Kız
Servis : Var
Ulaşım : Var
Yerleşim Yeri : Merkez Lise Okulları yerleşkesi içerisinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez İçinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : 90
Sportif Etkinlikler :